STAY@LAURENS - RUIME MODELWONING MET LAURENS PRODUCTEN

Ontspan in ons ruime appartement in Bosland

Wil je onze showroom in Hechtel-Eksel, België, bezoeken? Je bent van harte welkom!
En weet dat je kunt overnachten in onze fraaie modelwoning. Helemaal privé.
Het is een ruim appartement met producten uit het Laurens Radiatoren en Sanitair assortiment.
Je kunt zo onze producten testen in het echt voordat je tot de koop overgaat.

Zo kun je zelf eens proberen hoe het is om in een gietijzeren bad te ontspannen. Of een royale lange regendouche te nemen na een mooie wandeling door Bosland.

Ben je geïnteresseerd om de Stay@Laurens Experience eens te beleven?
Er is ruim plaats voor 2 volwassenen met twee kinderen.

Klik op de button en laat maar weten wanneer je ons zou willen bezoeken.

Beschikbaarheid checken
Maak een Afspraak

Royale woonkamer met volledige keuken

Mooi en ruim appartement als kijkwoning en verblijf

Dit zeer ruime appartement is ingericht met de stijlvolle producten van Laurens Radiatoren & Retro Sanitair. Het appartement bevindt zich boven de showroom van Laurens op het bedrijventerrein in het groene dorp Eksel. Centraal gelegen in het bosrijke hart van Belgisch Limburg.  In het weekend kan je genieten van de rustige groene wandel en fiets omgeving.

In dit appartement heb je de beschikking over een ruime woonkamer met een grote keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het terras. Verder heb je 2 slaapkamers, een dressing/inloopkast, een apart toilet en een grote badkamer met ruime regendouche en ligbad.

Verder is het appartement voorzien van Wifi, een Smart TV,  verwarming en koeling via de vloer, een koelkast, combi-oven,vaatwasser en goeie vibes!

Klassiek & modern gecombineerd

Klassieke badkamer met moderne regendouche

De grote badkamer is vanzelfsprekend ingericht met Laurens Producten. Stijlvolle kranen van Kenny&Mason, het klassieke London badmeubel en gietijzeren bad. Verder vind je een moderne elektrische Laurens badkamerradiator voor een lekker warme badkamer en heerlijk warme handdoeken.

De ruime regendouche van het kwaliteits merk Brauer maakt het mogelijk gelijktijdig te douchen en te badderen. Er wordt voor jou en je gezelschap ruim voldoende warmwater voorzien om lang te douchen en uitgebreid te ontspannen in bad.

Ouder slaapkamer en kinderkamer

Heerlijk slapen op 2 oren

Beide slaapkamers zijn ongeveer even groot waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van een twee persoonsbed. De kinderslaapkamer is ingericht als Jungle kamer waarbij tropische knuffeldieren de scene bepalen. Er is een hoogslaper, een gewoon bed en een kinderbedje aanwezig.

Verder vind je in de centrale gang nog een dressing en een apart toilet.