Ons verhaal | Laurens

Laurens Radiatoren

Menu

Ons verhaal

Een bedrijf bestaat niet alleen uit mooie producten. Daar zit een verhaal, verschillende drijfveren en een groep hardwerkende professionals achter. Wij vertellen je graag iets meer over ons. Ben je benieuwd? Scrol dan naar beneden of klik links op een onderwerp dat je interessant vindt.

Showroom Leersum

Hoe het begon

In 1993 zag Laurens het levenslicht. We zijn toen begonnen als handelsbedrijf in verwarming en sanitair in Nederland. Maar onze creatieve uitspattingen en innovatieve ideeën hadden meer en meer ruimte nodig. We begonnen met het ontwerpen van meer eigen, bijzondere verwarmingsproducten. En dat leidde tot meer vestigingen en een uitgebreid assortiment. In 1997 vestigden we ons in België en in 2000 volgden Tsjechië en Duitsland. Inmiddels zitten er zelfs showrooms in Oostenrijk en Slowakije.

Wie we zijn

Wij zijn een groep mensen die elke dag open, eerlijk en oprecht de dialoog aangaat met onze klanten. Dat doen we op individuele, informele basis. We starten elk project met evenveel enthousiasme als het vorige. Ook waarderen we het als we keer op keer worden verwelkomd in nieuwe projecten door klanten waar we al eerder mee hebben samengewerkt.
Dankzij onze eigen ontwerpen, unieke designvoorstellen, innovatieve oplossingen en individuele benadering van projecten is ons merk een synoniem geworden van luxe en kwaliteit.

Onze werkwijze

Het verenigen van fabrikanten en ontwerpers uit Italië, Engeland, Tsjechië, Duitsland en Spanje is onze basis voor een belangrijk deel van ons aanbod. Het fundament van onze eigen originele en meest innovatieve ontwerpen. Dankzij deze samenwerking zijn we in staat om onze klanten de breedste keuze te bieden in moderne designs en trends binnen de branche.
Vanuit onze distributie- en montage magazijnen in België en Tsjechië leveren we snel in heel Europa. Ongeacht de grootte van het project voorzien we onze klanten van persoonlijke aandacht, advies en een optimale klantenservice. Ons aanbod is te vinden in diverse showrooms in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Slowakije.

Projectaanpak

Wij bieden klanten en investeerders oplossingen aan die de eisen van de architect tegemoetkomen. Alle projecten beginnen blanco. Op die manier zijn architecten, ingenieurs en ontwerpers volledig vrij in het neerzetten van een creatief proces. Niemand wordt beperkt door vooraf aangeboden radiatoren uit een catalogus.

Het draait bij ons niet alleen om de verkoop van vintage designs of gietijzeren radiatoren. We richten ons op de beste oplossing voor een verwarmingssysteem. Onze adviezen zijn gebaseerd op brede kennis en jarenlange ervaring. Ook als we niet alle producten kunnen leveren, zijn we niet bang om deze aan te bevelen. We stellen namelijk altijd producten voor die bijdragen aan de juiste oplossing. Daar hoort ook een optimale prijs/kwaliteit verhouding bij.

Referenties

Inmiddels hebben wij – met trots – een heleboel mooie projecten afgerond. Ben je nieuwsgierig? Omdat je wilt weten over welke projecten we het hebben of omdat je graag wat inspiratie op wilt doen? Neem dan een kijkje op onze projectpagina.

Bijzondere radiatoren en vintage sanitair | Laurens

Hoogwaardige kwaliteit uit eigen fabriek